Simple Fit Tips, Flat


Simple Fit Tips, Flat

Loppuunmyyty!

LOPPUUNMYYNTI,

8,95 €
2,68
Säästät 70 %

Hannele kertoo Simple Fit tippien käytöstä:

"Pääsin testaamaan näitä flat-tippejä pariin oikein lituskoihin kynsin ja nämä istuivat oikein hyvin. Sopivan muotoinen tippi kestää kynnessä paremmin kuin liian kaareva, joka pingottuisi väärään muotoon. Olen todella innoissani näistä tipeistä, sillä nyt mulla on mahdollista laittaa tipit lättänillekin kynsille. Ei ole pakko käyttää muotteja, jos ne tuntuu mahdottomilta."

Hannele kirjoittelee blogiaan osoitteessa: http://kunsii.blogspot.fi/


---------------------


Essi kertoo Simple Fit tippien käytöstä:

"Minä en ole aikaisemmin tajunnutkaan miten lättänä oma kynteni on. Koko sen ajan kun olen kynsiä tehnyt, olen käyttänyt ihan tavallisia tippejä, joiden muoto on mielestäni todella pyöreä. Välillä tuli kynsiasiakkaiden kohdalla tilanteita, kun tippiä ei saatu millään omaan kynteen kiinni, kun itse kynsi oli niin lättänä ja tippi taas todella pyöreä muodoltaan. Uskon, että tämä vaikutti myös kynsien pysyvyyteen, kun pahimmissa tapauksissa kynnen ja tipin väliin jäi ilmakuplia eli tippi ei ollutkaan kokonaan kynnessä kiinni.

Sain itselleni testattavaksi lättäkynsille tarkoitetut tipit, joiden muoto on siis luonnollisesti normaalia "lättänämpi". Nämä tipit sopivat siis kaikille, joiden oma kynsi ei olekaan niin pyöreä kun mitä todennäköiseseti useimmilla on. Olen aina todella vainoharhainen uusia juttuja kohtaan ja niin kävi myös näidenkin kohdalla. Ajattelin, ettei nämä erikoistipit pysy sen paremmin kynnellä kuin ne tavallisetkaan tipit.

Ensimmäisen kerran näitä erikoistippejä käyttäessäni odotin innolla lopputulosta, jonka en odottanut olevan mitenkään erikoinen. Heti ensimmäisen tipin liimattuani kuitenkin tunsin, miten tippi asettui miltei täydellisesti kynnelle! Inhottavista pienistä ilmakuplista ei ollut pelkoakaan, vaikka välillä tipit tulikin liimattua hieman kiireessä tai muuten epätarkasti. Aikaisemmin kuvailemani luulot osoittautuivat siis vääriksi, sillä näiden pysyvyys on aivan toista luokkaa. Nyt pienet ilmakuplat ovat mennyttä, jonka vuoksi tietenkin myös kynsien pysyvyys on paljon parempaa! Voin siis ehdottomasti suositella näitä kaikille, joiden kynsi on vähääkään normaalia lättänämpi."


Essi, bloggaaja


 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Kynsinauhaveitsi
0,24

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kaikki tuotteet, Kynsitipit